Megasun

Избелване - Общи условия

1. Клиентът не може да се откаже по време на вече стартирала процедура и да получи обратно част от платената сума. На практика това означава, че ако платите лечение от 3 × 15 минути и искате да спрете след втората серия не Ви дължим неустойка. Отказ е възможен само в случай на болка или други спешни ситуации.

2. Гаранционните ни условия са следните.

Ако успеете да докажете, че зъбите ви наистина не са станали с два нюанса по-светли, тогава първо ще получите безплатно същата процедура. Бихте попитали защо в случай, че първата процедура не е проработила, защо да се повтаря. Това условие е свързано с времето за активиране действието на гела. В повечето случаи гелът работи веднага, но при някои хора времето за активация на гела е по-дълго. Сравнете го с почерняването. Някои хора веднага придобиват тен, докато други се нуждаят от повече време. Почти никога не се случва, но ако не видите разлика и след вторат процедура, ще получите парите си.

Разликата в скалата за белота на зъбите преди и след процедурата се изписва във формуляра на информирано съгласие пред клиента.

3. За повечето хора процедурата е безболезнена, но има отделни случаи когато клиентът изпитва дискомфорт по време или след процедурата. Стартиране на избелващата процедура е изцяло с Ваше съгласие и на Ваш собствен риск.

4. Ако на някой от Вас бъде предложена втора процедура, той трябва да се подложи на такава в рамките на 2 седмици, в противен случай процедурата ще бъде отменена.

5. Спазвайте часа на резервация като се явявате в указания час или до десет минути преди това.

При закъснение и последващ клиент ще трябва да приключите процедурата в рамките на оставащото време, т.ест на практика няма да имате време за 3 поредни серии от 15 минути, които се изискват за най-добър резултат.

6. Промяна на резервация можете да направите до 24 часа преди старта на процедурата.

7. Никога не можем да гарантираме определена белота на зъбите, която можете да постигнете. Tова е индивидуално за всеки един човек и зависи от вашето дентално здраве - колко плака имате, колко зъбен камък имате, какви грижи се полагат за устната хигиена. Дали цвета, който в момента имате е плод на външно влияние (извън зъба) или вътрешно (вътре в зъба)? Колкото по-добро дентално здраве имате, толкова по-добри са резултатите.

8. Няма доказани случаи за противопоказност за избелване на зъбте по време на бременност, но ние не го препоръчваме. Стратирането на процедурата е на ваша отговорност.

9. Избелването на зъби при наличие на филъри е възможно, но ако устните ви са много обемни/подути или филърите са в голямо количество ние не ви съветваме да се подлагате на процедура по избелване на зъбите. Стартирането на процедрата е на ваша отговорност.

10. Избелващата процедура не е вредна за зъбите. Работим на базата на слънчогледово и кокосово масло, които не нарушават твърдостта на зъбния емайл. Това се променя само при използване на вещества с ниска стойност на PH (киселинност). По време на процедурата има много лека деминерализация. Този ефект обаче е толкова минимален, че зъбният емайл се възстановява напълно в рамките на 24 часа от минералите на слюнката. За сравнение - съотношението калций/фосфат след изпиване на един кен кока-кола е същото както при шестчасово избелване. А при нас процедурата трае само 45 минути.

Това, което понякога се случва е, че някои хора могат изпитват дразнене на устните или венците под въздействието на ментола. Ние не носим отговорност за това, като резервирате процедурата, вие се съгласявате, че това може да се случи.

11. Не препоръчваме избелване на зъбите при чувствителни венци и/или други зъбни проблеми. Ако клиентът скрие това и възникнат проблеми по-късно, ние не поемаме отговорност за настъпилите проблеми.

12. Избелването на зъбите е възможно от 18 годишна възраст.

Всички права запазени © 2018.

Изработка от