Megasun

За нас

Соларно студио - Megasun

В соларно студио „Мегасън“ идвате за красив тен, да се отпуснете, да подготвите кожата си за наближаваща почивка или да получите така необходимия за здравето витамин Д! Ето защо ние не само имаме оборудването, но Ви предлагаме всичко за почерняването на едно място - информация, съвети и най-добрите солариуми.

Нашето соларно студио работи изцяло в съответствие със законодателството на ЕС от 0.3W/m2. Всички наши устройства НЕ превишават максимално допустимата интензивност на излъчване от 0.3W/m2! Затова Ви гарантираме:

  • - 100% безопасно ползване на солариум и почерняване.
  • - 0% шанс за зачервяване или кожно радразнение.

Професионално посрещане

При нас ще получите личен съвет за професионално почерняване. При първото посещение ние ще определим кой солариум е най-подходящ за Вашата кожа за да можете спокойно да се наслаждавате на изкуствената слънчева светлина и да постигнете така желания загар.

Чувствайте се свободни да задавате въпроси, ние сме тук за да отговорим! Не е нужно да правите резервация, но можете да бъдете сигурни, че ще успеете да ползвате солариум. Ние разполагаме с 4 соларни апарата на немската марка Мегасън.

Хигиена

За нас добрата хигиена и чистота са изключително важни. Всяка сутрин и след всяка процедура нашите солариуми се почистват и дезинфекцират. Винаги предоставяме безплатни UV-очила и кърпа за ръце.

Всички права запазени © 2018.

Изработка от