Megasun

Солариуми

MegaSun Tower pureEnergy 5.0

Това е най-модерният и най-луксозен вертикален солариум в момента. MegaSun pureEnergy 5.0 съчетава зашеметяващ дизайн и невероятни характеристики включително най-усъвършенстваната система за контрол на вертикален солариум и нова иновативна вентилационна система гарантираща свежест и чиста енергия по време на тен сесията.

Вътрешното оборудване е впечатляващо - ергономични дръжки осигуряват удобство, а осветения акрилен таван с красиви графични елементи създава уникална атмосфера за потребителите. Максимална мощност и комфорт - това са отличителните белези на солариум megaSun pureEnergy 5.0!

MegaSun P9S

Впечатляващи технология и дизайн, съчетани в съвършена симбиоза и облечени в цвят розово злато!

Освен със спиращ дъха дизайн на емблематичното Porsche 911, най-новият модел на megaSun Porsche P9S поставя и съвсем нови стандарти в UV-технологията за лицето и деколтето. Иновативната LED базирана система SunSphere на P9S използва само желаните дължини на вълната по време на придобиването на тен чрез хомогенно разпределени асферични стъклени лещи. Сините UVA светодиоди гарантират отлична директна пигментация за незабавно видим тен. Червените светодиоди за красота осигуряват грижа за кожата по време на почерняването. А жълтите UVB специални лампи натрупват пигменти и витамин D. Перфектната спектрална комбинация за несравнимо изживяване при почерняването.

MegaSun Alfa 7900 Deluxe Hybrid

Солариумът на МegaSun 7900 аlpha Deluxe Hybrid впечатлява със своя невероятен alpha дизайн. Внимание към детайла, това доказва почти съвършенството при комбинацията на технология и дизайн. За удобство дисплея с предварителен избор е отвън в горната част на солариума и дава възможност за различни корекции на комфорт, които могат да се правят лесно и удобно преди процедурата.

Интелигентната система за тен intelliSun е перфектнен отговор на високите изисквания и желания на всеки клиент и съчетава три различни опции за придобиване на тен - класически, средиземноморски и карибски. Синята светлина запазва Вашата кожа чиста и еластична, а червената светлина на 40-те рубинени лампички увеличава хидратацията, ревитализира и детоксикира Вашата кожа. Можете да избирате между музикалните канали на машината или любимите от вашия смартфон само с едно натискане за връзка с него. Удобен и лесен за ползване дисплей дава възможност за регулиране на вентилацията и степента на греене на лицевите лампи. Арома терапия и нежен бриз допълват екстрите на МegaSun 7900 аlpha Deluxe Hybrid.

Всички права запазени © 2018.

Изработка от