Megasun

Солариуми

MegaSun Tower T230 W

Солариум МegaSun Pure Energy T230 съчетава изключителни характеристики – иновативен дизайн с висококачествени материали и перфектен тен от максималната мощност на 52 рефлекторни лампи!

Ергономичното разположение на ръкохватките във вътрешността на апарата осигурява комфортно изправено положение на тялото и еднакъв във всички посоки тен! Регулируема вентилация, гласово упътване, нежен бриз и избор на музика допълват комфорта на този модел.

MegaSun Alfa 7900 Deluxe Hybrid

Солариумът на МegaSun 7900 аlpha Deluxe Hybrid впечатлява със своя невероятен alpha дизайн. Внимание към детайла, това доказва почти съвършенството при комбинацията на технология и дизайн. За удобство дисплея с предварителен избор е отвън в горната част на солариума и дава възможност за различни корекции на комфорт, които могат да се правят лесно и удобно преди процедурата.

Интелигентната система за тен intelliSun е перфектнен отговор на високите изисквания и желания на всеки клиент и съчетава три различни опции за придобиване на тен - класически, средиземноморски и карибски. Синята светлина запазва Вашата кожа чиста и еластична, а червената светлина на 40-те рубинени лампички увеличава хидратацията, ревитализира и детоксикира Вашата кожа. Можете да избирате между музикалните канали на машината или любимите от вашия смартфон само с едно натискане за връзка с него. Удобен и лесен за ползване дисплей дава възможност за регулиране на вентилацията и степента на греене на лицевите лампи. Арома терапия и нежен бриз допълват екстрите на МegaSun 7900 аlpha Deluxe Hybrid.

Всички права запазени © 2018.

Изработка от